Dobbeltværelse i staldbygningen

Nonnecellerne er indrettet i den gamle staldbygning og består af 18m2 store værelser med eget bad. På værelset forefindes en 180cm bred dobbeltseng samt mindre skrivebord og garderobe. I staldbygningen er der ligeledes adgang til køkken og spiseafdeling samt fjernsynslokale med diverse spilleaktiviteter, herunder billardbord.

Linned/håndklæder er inkluderet. Der kan tilkøbes morgenmad (tilgængelig som selvbetjening).

I staldbygningen skal man booke minimum tre værelser i alt (kan være både enkelt- og dobbeltværelser), for at bookingen kan bekræftes (gælder ved ankomst efter 10. august 2023). Såfremt man kun ønsker at bestille ét eller to værelser, henviser vi til vores nye værelser (Bed & Breakfast): Bed & Breakfast – dobbeltværelse – Sebber kloster

Nonnecellerne er indrettet i staldbygningen. På værelset findes en 180cm bred dobbeltseng, et mindre skrivebord og garderobe.

Morgenmad

This must be a number!

Greenfee

This must be a number!

Du kunne også være interesseret i...

 • Hovedbygning

  9 værelser | 18 sovepladser
  Hovedbygningen fungerer som en fritidsbolig af ekstraordinære dimensioner i herregårdsstil med direkte adgang til parken.
  Se ledige datoer
 • Skovløberhuset

  2 værelser | 6 sovepladser
  Skovløberhuset ligger i en lysning i skovkanten med et smukt kig til Halkær Bredning i umiddelbar nærhed til hovedbygningen.
  Se ledige datoer
 • Markhuset

  4 værelser | 8 sovepladser
  Markhuset er en fritidsbolig beliggende i gåafstand fra golfbanen med bl.a. petanquebane, trampolin og  vildmarksbad.